El cas de Marta

Marta Cusco Fransí, alumna MBSR, Sabadell. Abril-juny 2017


“Poder viure aquesta experiència, aquest viatge de 8 setmanes, per a mi ha estat una mica més de participar en un curs de Mindfulness … Per a mi ha estat connectar directament amb mi, amb el meu cos, la meva ment i el meu ser. M’he donat temps per a mi, m’he dedicat a la meva, m’he respectat, escoltat i estimat incondicionalment. Des del meu vivència puc dir que ha valgut la pena l’esforç que al llarg d’aquestes 8 setmanes requereix l’entrenament en MSBR, sense això no és possible veure un canvi … i si, us puc dir que al final hi ha un canvi, una transformació en la manera de veure i viure el present, de la manera d’afontar els fets que van succeint, en la manera de pensar i reaccionar davant la vida. Ara sóc plenament conscient del que estic vivint, del moment present i per això més feliç.

I, des de la meva experiència he de dir que la clau de l’èxit ha estat Amanda, ja que amb ella tot ha estat molt fàcil. Des del primer dia sents que ja la coneixes, que està allà, formant part del grup i que està present sempre. Ella ha estat la nostra mestra i la nostra guia en aquest fantàstic viatge, ens ha escoltat, acompanyat, abraçat … tal com ella és: dolça, sincera, amable, respectuosa, carinyosa, plena de saviesa … I si, al meu cas sense ella això no hauria estat possible, així que si he de repetir sempre ho faria amb ella. Amanda és emovere. Mil gràcies de tot cor Amanda.”