El cas de Davinia

Vaig tenir la sort de conèixer el Toni en el moment adequat. Podríem dir que em trobava en una situació laboral complicada i em sentia molt desorientada. Jo era una més de les que tenien carrera, màster, experiència laboral i una feina i un sou que no cumplien les meves expectatives. Notava que estava totalment desaprofitada i no feia el que m’agradava. I un dia, ell em va fer reflexionar i em va preguntar “t’has preguntat, què hi fas aquí?”. I alguna cosa va fer “click” dins meu i des d’aquell moment vaig entendre que havia de fer un canvi i que això era cosa meva. I va ser quan vaig deixar-me acompanyar per ell. Durant diverses sessions el Toni em va guiar per trobar el meu camí, va ajudar-me a focalitzar-me, a buscar un objectiu, a enfocar-me cap al futur que jo volia. Em va donar pautes i em va ficar deures! El millor de tot és que va aconseguir que tornés a creure en mi mateixa, en el meu potencial, en que si volia em podia menjar el món. I el resultat no podia ser més bo! Al cap d’unes setmanes vaig trobar una feina fantàstica en la qual ja fa més de dos anys que estic, que em va fer pujar la meva autoestima, tornar a gaudir treballant, sentir-me útil i valorada i en resum, contribuir a que gràcies a això, sigui més feliç!
Sempre agrairé al Toni que em fes obrir els ulls i evidentment la seva gran professionalitat i tacte. Tothom pot canviar i millorar!
Gràcies Toni!

Davinia Carrillo
Travel Analyst at King